Ινστιτούτο Αισθητικής Καλλίστη

Καθαρισμός Προσώπου

Περιλαμβάνει καθαρισμό του δέρματος σε βάθος με ατμό, απολέπιση, εξαγωγή φαγεσώρων, ειδικό μασάζ προσώπου, κεφαλής, και αυχένα, καθώς και μια σειρά από ειδικές μάσκες για ενυδάτωση και επαναφορά του προσώπου. Διάρκεια 90'.

Μεσοθεραπεία

Μια θεραπεία που φτάνει στο μέσο του δέρματος (κάτω από την επιδερμίδα), επιτυγχάνοντας ενυδάτωση, σύσφιξη, καθώς και απάλυνση ρυτίδων, ουλών ακμής, και σημαδιών. Διάρκεια 60'.

Υπέρηχος Προσώπου

Χρησιμοποιεί σπάτουλα δύο όψεων για μηχανικό peeling και εισχώρηση προϊόντων στα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας με μικρομασάζ. Διάρκεια 60'.

Ενυδάτωση Προσώπου

Περιλαμβάνει εντατική περιποίηση με ορούς και αμπούλες ενυδάτωσης, οι οποίες εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας με τη βοήθεια υπερήχων. Ακολουθεί αντίστοιχη μάσκα και μασάζ προσώπου, λαιμού, και ντεκολτέ με ειδική κρέμα. Διάρκεια 60'.

Αντιγηραντική Θεραπεία

Βοηθά το δέρμα να τονωθεί και να ανανεωθεί δραστικά με άμεσα αποτελέσματα. Διάρκεια 60'.

Συσφικτική Θεραπεία

Συσφίγγει και τονώνει το δέρμα, το οποίο αποκτά ελαστικότητα, καθώς ενισχύεται η οξυγόνωση κι η ανανέωση των κυττάρων. Διάρκεια 60'.

Θεραπεία Ματιών

Πρόκειται για μια βελούδινη θεραπεία που βοηθά στην αφαίρεση έντονων σημαδιών γύρω από τα μάτια. Αποσυμφορεί τους μαύρους κύκλους και βοηθά στη μείωση των μικρών ρυτίδων. Διάρκεια 30'.

Μακιγιάζ

Με τη χρήση καθαρά επαγγελματικών προϊόντων εξασφαλίζεται τέλεια κάλυψη και σταθερότητα. Προσφέρονται ειδικά πακέτα για νύφες.